Logo hamburger
Par mumsarrow
Darbības jomasarrow
Aktualitātes
Projekti
Galerijas
Kontakti
icon
En Lv
img

2018.gada būvdarbu sezona – jubilejas zīmē!

24.04.2018

Spītējot stiprajam vējam, ne tikai krietni pastrādājām, sakopjot ziemas mēnešu atstāto “mantojumu” rūpnīcas teritorijā, bet atcerējāmies sava uzņēmuma pirmsākumus, ko atmiņā atsaukt palīdzēja pieredzes bagātākie kolēģi un speciāli sagatavots vēsturiskais apskats video formātā, kur par piedzīvoto dalījās “Binders” veterāni, kuri joprojām aktīvi dzīvo līdzi kompānijas priekiem un likstām.

Asfaltbetona ražotnes teritorija ir liela. Darba pietika visiem. Vīri tīrīja brikšņus ap žogmalu un atbrīvoja  glabātavas  no asfaltbetona paraugiem, sagatavojot tos drupināšanai. Savukārt meitenes  varonīgi cīnījās ar pērnajām lapām un netīrumu sanesumiem. Pēc darba varam teikt – arī ražotnes teritorija saposta un  gatava jaunajai sezonai!

2018.gada pavasaris uzņēmumā ir īpaši darbīgs – atsākušies procesi objektos, kur ziemā bija tehnoloģiskais pārtraukums, kā arī uzsākta vairāku apjoma ziņā vērienīgu projektu īstenošana.

Aprīlī darbi atsākušies uz autoceļa P62 Krāslava-Preiļi-Madona, kur gandrīz 12 km garā posmā tiek pārbūvēta ceļa sega. Šajā sezonā Latgales pusē noslēgsies arī vairāk nekā 2 km pārbūve uz autoceļa P65 Stropi-Krauja. Savukārt Daugavpilī šajā sezonā jaudu uzņems pērn iesāktā Smiltenes ielas divlīmeņu pārvada būvniecība ar pievadiem. Šā apjomīgā projekta ietvaros “Binders” rekonstruē topošā pārvada piegulošajā teritorijā esošās ielas un maģistrālos inženierkomunikāciju tīklus. Darbu apjomam jābūt izpildītam 2019.gada maijā.

Turpat Daugavpilī uzņēmums sācis arī 2,5 km garas jaunas tramvaja līnijas būvniecību posmā 18.novembra iela-Veselības iela-Stropu ciems. Rēzeknē šosezon noslēgsies Latgales un Daugavpils ielas posmu pārbūve. Gan turpinājuma, gan noslēguma stadijā ir vairāku militārās infrastruktūras būvniecības projektu īstenošana Ādažu militārajā poligonā.

Šajā būvniecības sezonā sāksies autoceļa P111 Ventspils (Leči) – Grobiņa 20 km gara posma pārbūve un seguma atjaunošana autoceļu P112 Kuldīga-Aizpute-Līči un P119 Kuldīga-Alsunga-Jūrkalne posmos.

“Binders” objektu klāstā šajā sezonā būs arī autoceļu brauktuves seguma atjaunošanas. Apjomīgākie darbi notiks uz autoceļa A6 Rīga-Daugavpils-Krāslava gandrīz 4 km garā posmā, bet vēl lielāki darbu apjomi šovasar gaidāmi uz autoceļa A1 Rīga (Baltezers) – Igaunijas robeža (Ainaži), kur brauktuves atjaunošanas remontdarbi paredzēti 33 km garā posmā.

Strādāsim visos Latvijas reģionos – gan Vidzemē un Latgalē, kur uzņēmumam ierasti lielākais darba apjoms, gan arī Kurzemē un Zemgalē.

Jubilejas sezonai dots starts! Strādājam!