Logo hamburger
Par mumsarrow
Darbības jomasarrow
Aktualitātes
Projekti
Galerijas
Kontakti
icon
En Lv

Aktualitātes

Galvenā lapa / Aktualitātes

thumbnail
08.03.2024

CBF SIA “Binders” – Rīgas Tehniskās universitātes “Karjeras dienā”

Katru gadu martā pošamies uz Starptautisko izstāžu centru Ķīpsalā, kur RTU rīkotās “Karjeras dienas” ietvaros cenšamies atbildēt uz jautājumu: ar ko sākt, lai veidotu karjeru uzņēmumā “Binders”?

thumbnail
28.02.2024

Ceļu būvnieki piesardzīgi prognozē sezonā sagaidāmā darba apjomu

VSIA "Latvijas Valsts ceļi" laikraksta "Autoceļu Avīze" jaunākajā numurā ( 2024. gada februāris) lasāms materiāls, kurā ceļu būvnieki pirms  darbu aktīvās sezonas prognozē jaunā darba cēliena intensitāti.

thumbnail
24.02.2024

Ciemos Smiltenes tehnikumā

Vairāki mūsu kolēģi 21. februārī mēroja ceļu uz Smiltenes tehnikumu, lai klātienē tiktos ar dažādu kursu jauniešiem, kuri tur šobrīd apgūst ceļu būvniecības specialitātes.

thumbnail
01.02.2024

Topošie ceļu būves mašīnu tehniķi praktiskās iemaņas iegūst “Binders” Mehanizācijas departamentā

Smiltenes un Aizkraukles tehnikuma 2. kursa audzēkņi šoziem palīdz apkopt, remontēt “Binders” ceļu būves tehnikas vienības. Uzņēmuma piedāvātās prakses iespējas divu mēnešu laikā izmantos septiņi jaunieši.

thumbnail
18.12.2023

Dati, fakti un video par paveikto būvdarbu apjomu “Rail Baltica” integrēšanai pilsētas centrā

15. decembrī ekspluatācijā nodoti šogad pilsētas centrā izbūvētie objekti “Rail Baltica” integrēšanai pilsētas infrastruktūrā Ģenerāļa Radziņa krastmalā, Rīgas autoostas, Centrāltirgus un Centrālās dzelzceļa stacijas apkārtnē.

thumbnail
10.11.2023

CBF SIA “Binders” projektēs un būvēs 7. tramvaja maršruta pagarinājumu Rīgā

Līgums ar SIA “Rīgas satiksme” paredz līnijas pagarinājuma projektēšanu un būvniecību no pašreizējā tramvaja galapunkta “Dole” līdz Maskavas un Višķu ielas krustojumam.

thumbnail
06.11.2023

Pabeigti sliežu un pārvedu pārbūves darbi 11. novembra krastmalas un 13. janvāra ielas krustojumā

3. novembrī tika atklāts 11. novembra krastmalas un 13. janvāra ielas krustojums, kur ir pabeigti esošās tramvaja infrastruktūras pārbūves darbi.

thumbnail
03.11.2023

Noslēgušies būvdarbi “Rail Baltica” integrēšanai Rīgas centra infrastruktūrā

Īsā laika periodā, ļoti sarežģītos apstākļos ir paveikts liels darba apjoms. Pēc būvdarbiem ievērojami mainījusies teritorija un vide ap Rīgas Centrāltirgu, Rīgas starptautisko autoostu, kā arī Ģenerāļa Radziņa krastmalā.

thumbnail
15.10.2023

Ķekavas apvedceļš – atklāts satiksmei!

13. oktobrī pēc nepilnu divu gadu būvniecības satiksmei tika atklāts Ķekavas apvedceļš - vairāk nekā 17 km gara trase, kas no tranzīta satiksmes atslogos Ķekavu un vēl vairākas apdzīvotās vietas.

thumbnail
10.10.2023

“Binders” piedāvā ārpakalpojumu – ceļu horizontālo apzīmējumu uzklāšanu

Uzņēmums iegādājies iekārtas un mehānismus, lai pilnā apjomā nodrošinātu ceļu horizontālo marķējumu uzklāšanu ar termoplastu vai krāsu.