Logo hamburger
Par mumsarrow
Darbības jomasarrow
Aktualitātes
Projekti
Galerijas
Kontakti
icon
En Lv
img

Aicinām praksē studentus

21.06.2013

Ceļu būves uzņēmums SIA “Binders” šobrīd ir spēcīgākā, apjomīgākā nozares kompānija Latvijā. Tā būvē vai rekonstruē dažādus infrastruktūras objektus, inženiertehniskās sistēmas visos Latvijas reģionos. 

“Binders”  – tā ir profesionāļu komanda, kurā vienlīdz ciena gan pieredzējušo meistaru zināšanas, gan jauno speciālistu vēlmi apgūt un uzzināt pēc iespējas vairāk. Ir iespējama gan profesionālā, gan karjeras izaugsme. Šobrīd tik atbildīgas ceļu būves pozīcijas kā materiālu sagāde, ģeodēzijas darbi, visu būvniecības procesu vadīšana un pārraudzība u.c. pienākumi uzņēmumā uzticēti jaunajiem speciālistiem, kuri izveidojušies par lietaskokiem tieši kompānijā “Binders”. Uzņēmums lepojas ar viņiem un piedāvā iespēju arī TEV!

Ja Tu :

• esi uzsācis izglītību ceļu būvniecības, siltuma, gāzes un ūdens tehnoloģiju jomā;

• esi gatavs jauniem izaicinājumiem un  smagam ikdienas darbam;

• esi apņēmības pilns pierādīt sevi;

• zini, ka vasaras mēneši ceļu būvniekiem ir pats karstākais darba laiks;

• esi ar izpratni, ka zināšanas un amata prasmi vislabāk var nostiprināt kopīgā ikdienas darbā ar pieredzējušiem meistariem –

“Binders”piedāvā Tev iespēju iegūt darba pieredzi un izpratni par ceļu būves ikdienas darbu lielākajā nozares kompānijā Latvijā.

Prakses un/vai darba iespējas tiek piedāvātas gan Rīgā, gan citās Latvijas pilsētās. Sīkāku informāciju par aktuālajiem darba piedāvājumiem atradīsi mūsu mājas lapas sadaļā “Vakances”  vai uzzināsi, zvanot – 67810579, vai nosūtot e-pastu – personals@binders.lv