Logo hamburger
Par mumsarrow
Darbības jomasarrow
Aktualitātes
Projekti
Galerijas
Kontakti
icon
En Lv
img

Ar kopīgu talku ievadīta “Binders” 31. būvdarba sezona

29.04.2024

Ikdienā ierastos būvtehnikas remontmeistaru, mehāniķu instrumentus 27. aprīlī “Binders” Mehanizācijas departamentā nomainīja grābekļi, lāpstas, otas, slotas, zāģi un rīki logu tīrīšanai. Visi līdzekļi un darba rīki bija noderīgi, lai sakoptu daļu no lielās teritorijas.

Ikdienā te saimnieko uzņēmuma kolēģi, kuri atbild par uzņēmuma būvtehnikas, dažādu transporta vienību, mehānismu uzturēšanu – remontu, apkopi u.c. Te strādā arī mūsu dispečeru komanda, kas atbild par būvobjektos nepieciešamās būvtehnikas nodrošinājumu un loģistiku.

Bet aprīļa pēdējā sestdienā te noderēja gan uzņēmuma administrācijas, gan būvnieku, gan asfalta ražošanā iesaistīto, gan būvmateriālu testēšanas laboratorijas, gan citu kolēģu čaklās rokas un griba darīt kopīgu darbu.

Mums patika rezultāts, ko aiz sevis atstājām!  Un mums patika kopā būšanas atmosfēra, ko būvdarbu sezonas ikdienā nav viegli rast un uzturēt.

Mēģinājām noķert mums šosezon aktuālo ciparu no putna lidojuma. Ceram, ka darbi “Binders” 31. būvsezonā būs apjomīgāki un iespaidīgāki 😊

 

PALDIES visiem par kopā būšanu!