Logo hamburger
Par mumsarrow
Darbības jomasarrow
Aktualitātes
Projekti
Galerijas
Kontakti
icon
En Lv
img

Atsākti darbi uz reģionālā ceļa P68 Daugavpils-Skrudaliena-Baltkrievijas robeža (Silene)

26.04.2017

Pēc ziemas perioda atsākti darbi uz  reģionālā ceļa P68 Daugavpils-Skrudaliena-Baltkrievijas robeža (Silene) posmā no 3,32. līdz 7,84. kilometram jeb no Daugavpils pilsētas robežas līdz apdzīvotai vietai Mirnijs.

Ceļa segas pārbūve šajā posmā sākās pērn jūlijā beigās, un pagājušajā gadā četru kilometru ceļa posmā ieklāts asfalts divas kārtās. Šogad turpināsies asfalta virskārtas ieklāšana visa posmā.

Būvnieki turpina sāngrāvju nostiprināšanas darbus, plānots atjaunot sešas autobusu pieturvietas, izbūvēt autobusu paviljonu un sakārtot satiksmes organizāciju: uzcelt drošības barjeru, ierīkot signālstabiņus, izvietot ceļa zīmes un horizontālos  apzīmējumus.

Remontdarbu laikā paredzēts izbūvēt četrus krustojumus: ar Daugavpils apvedceļu (Tabora-Laucese_ (P66), ar vietējās nozīmes ceļu Daugavpils-Elerne-Lielborne (V673), kā arī ar diviem  pašvaldības ceļiem Lauceses pagastā.

Remontdarbu zonā būs noteikts ātruma ierobežojums 50 vai 70 km stundā. Darbus veic SIA ‘Binders”. Tos paredzēts pabeigt līdz 2017.gada vasaras vidum.

VAS “Latvijas Valsts ceļi” informācija