Logo hamburger
Par mumsarrow
Darbības jomasarrow
Aktualitātes
Projekti
Galerijas
Kontakti
icon
En Lv
img

Augustā – intensīvi darbi būvobjektos un spraigas cīņas sporta laukumos!

19.08.2014

Vasara, protams, ir ceļinieku karstākais darba laiks gan tiešā, gan pārnestā nozīmē. Arī šovasar ar pilnu jaudu strādājam ne tikai galvaspilsētā un tās pievārtē, bet arī daudzos citos valsts reģionos. Tas nozīmē, ka gada saulainākajos mēnešos esam izkaisīti pa visu Latviju un jebkura kopā sanākšana ir priecīga atkalredzēšanās un komandas gara stiprināšana.

Reizi gadā izbrīvējam vienu nedēļas nogali uzņēmuma struktūrvienību kopīgajām sporta spēlēm, kas, saprotams, ir pārbaudījums mūsu sportiskajam rūdījumam un ķermeņa veiklībai,  bet tikpat lielā mērā noder arī par tikšanās iemeslu starp nebeidzamajiem ikdienas darbiem un ir prieks par kopā būšanu.

Augusts “Binders” darbiniekiem patiesi izvērties sportiski spraigs, jo 2.-3.augustā Ķirbižos samērojām spēkus uzņēmuma sporta spēlēs, bet mūsu labākie no labākajiem aizstāvēja kompānijas godu tradicionālajā 47. Latvijas ceļinieku tūrisma salidojumā, kas no 15. līdz 17. augustam risinājās sporta kompleksā “Mežrozes” Cēsu pusē.

Uzņēmumā visātrākie, visveiklākie, visizturīgākie vīri un sievas strādā  Mehanizācijas departamentā, asfaltbetona rūpnīcā un ceļu būvmateriālu testēšanas laboratorijā, kuru apvienotā komanda ar tehniski poētisko nosaukumu “Dzelžu pētnieki” uzvarēja pārējās “Binders” komandas sporta spēlēs Ķirbižos.

Savukārt Vislatvijas mēroga amata brāļu 15 komandu konkurencē uzņēmuma “Binders” komandai visnotaļ izcils panākums – 3. vieta kopvērtējumā.

Vairāk foto ŠEIT