Logo hamburger
Par mumsarrow
Darbības jomasarrow
Aktualitātes
Projekti
Galerijas
Kontakti
icon
En Lv
img

“Binders” Aspazijas bulvāra un Kaļķu ielas krustojumā atjauno gājēju pāreju

25.04.2017

Divu nedēļu laikā strādājot diennakts režīmā, tiks īstenots projekta nosacījums visas gājēju pārejas platībā seno bruģi sliežu zonā nomainīt pret jaunu Ukrainā ražotu granīta bruģi, kā arī mainīt asfalta ieklājumu  braucamajā daļā.

Būvdarbu zona ir visas brauktuves platumā 40 m garā posmā. Bruģēšanas darbi norit 120 kvadrātmetru lielā platībā, bet jauns asfalta segums trīs kārtās tiks ieklāts 437 kvadrātmetru platībā. Ņemot vērā projekta īstenošanai atvēlēto īso termiņu, un gājēju, kā arī satiksmes, tostarp – tramvaju,  kustības lielo intensitāti, būvdarbi notiek arī nakts stundās un brīvdienās, lai visi darbi būtu pabeigti līdz 4.maijam – Latvijas Republikas Neatkarības deklarācijas pasludināšanas dienai.

Lai nodrošinātos pret tramvaju kustības radītās vibrācijas negatīvo  ietekmi uz ajuno bruģa segumu, starp sliedēm un granīta  bruģi tiks iestrādāta speciāla mastikas šuve. Tā novērsīs sliežu un bruģa saskari, tāpēc bruģis būs labāk pasargāts pret vibrācijas radītiem plaisājumiem, tas “nestaigās” un nesabirs.

Būvdarbu zonā tiek nodrošināta tramvaju kustība, autotransportam ir pieejama viena brauktuves josla katrā virzienā, bet gājēji tiek novirzīti uz pagaidu  gājēju pārejām abpus norobežotajam būvlaukumam.

SIA ‘Binders” atvainojas par sagādātajām neērtībām!