Logo hamburger
Par mumsarrow
Darbības jomasarrow
Aktualitātes
Projekti
Galerijas
Kontakti
icon
En Lv
img

“Binders” komanda – Tet Rīgas maratonā

20.05.2019

Viens otru atbalstot un uzmundrinot gan trasē, gan ārpus tās, arī “Binders” komandas 29  dalībnieki piedalījās grandiozajā Tet Rīgas maratonā. Organizatori to nodēvējuši par Baltijas lielāko veselīga dzīvesveida pasākumu, ko mēs, skriešanas amatieri un ne mazums –  sēdošā darba veicēji, tieši tā arī uztvērām. Jo skriešana ir ne tikai sacensība par rezultātu un vietu, mums tas ir arī prieks par kopā  būšanu un komandas gara stiprināšana.

“Binders” bija komanda, pateicoties mūsu kolēģes Ievas  entuziasmam un personīgajam piemēram. Daudzus viņa iedvesmojusi ar savu enerģiju, jo Ievas vaļasprieks ir super garo distanču skriešana. Kā atzīst Ieva: “Es vienmēr esmu laimīga skriet – kājas ir mani spārni. Man svarīgākais rezultāts ir nevis vieta vai laiks, bet izbaudīts skrējiens. Ja es izbaudu, tātad skrējiens ir izdevies.”

Ieva svētdien savā vecuma grupā ieņēma  10.vietu, bet kopvērtējumā starp 1886 skrējējām, ierindojas 91.vietā. Savukārt pusmaratona  distanci ar teicamu personīgo rezultātu  pieveica mūsu kolēģis Aigars.  Apsveicam un lepojamies!

Ieva: “Ļoti, ļoti lepojos ar katru kolēģi un viņu personīgajiem rezultātiem. Es ceru, ka ikviens juta gandarījumu par sevi un savām spējām, jo nebija viegli karstā laika dēļ, tomēr visi atrada sevī motivāciju pabeigt distanci.”

Tikpat liels paldies visiem atbalstītājiem!  Īpašā pateicība personāla vadītājai Andai par gādību un rūpēm mums visiem vienotiem būt!