Logo hamburger
Par mumsarrow
Darbības jomasarrow
Aktualitātes
Projekti
Galerijas
Kontakti
icon
En Lv
img

“Binders”- RTU Karjeras dienā

02.03.2018

Rīgas Tehniskās universitātes Karjeras diena ir lielākais un tradīcijām bagātākais profesionālās karjeras attīstības pasākums Latvijā. Tas šogad norisinājās jau 15.reizi, piedaloties 120 uzņēmumiem, kas pārstāvēja 27 dažādas nozares.Uzņēmuma “Binders” stendu Starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsalā apmeklēja`jaunieši, kuri jau apgūst savu izvēlēto specialitāti, gan tie, kuri ir tikai ceļā uz to.Tieša savstarpēja komunikācija ir vislabākais iepazīšanās veids, tāpēc uzņēmums cenšas nelaist garām šādu iespēju.

“Binders” piedāvā dažādas sadarbības formas – gan apmaksātas prakses iespējas, gan pastāvīgu darbu, ko iespējams apvienot ar studijām.

Mūsu pieredze liecina, ka sadarbība ir izdevīga gan uzņēmumam, gan jauniešiem. Studentiem un tehnikumu audzēkņiem tā ir lieliska iespēja iegūt praktiskā darba pieredzi specialitātē, ko ikdienā viņi apgūst teorētiski. Turklāt piedāvājam izmēģināt savas spējas gan ceļu būves objektā, gan arī inženiertehniskajā un administratīvajā darbā.

Jauniešiem iespējams strādāt pēc elastīga, speciāli viņu vajadzībām pielāgota darba grafika. Tiek radīta iespēja prakses laikā nepārtraukt mācības.

Jauniešiem ir iespēja jau izvēlētās specialitātes apgūšanas sākumstadijā iekļauties “Binders” potenciālo speciālistu datu bāzē, jo praksi piedāvājam visu kursu studentiem un audzēkņiem. Prakses beigās audzēkņiem izsniedz apliecinājumu par praktisko apmācību un darbu uzņēmumā. Prakses laiks ir aktīvā ceļu būves sezona no pavasara līdz rudenim, taču iespējami arī individuāli varianti.

Aicinām pielaikot uzņēmuma “Binders” piedāvājumus savām vajadzībām, vēlmēm un interesēm!

Zvaniet –  27803137   vai rakstiet: personals@binders.lv