Logo hamburger
Par mumsarrow
Darbības jomasarrow
Aktualitātes
Projekti
Galerijas
Kontakti
icon
En Lv
img

“Binders” sāk ielu infrastruktūras izbūvi Jelgavā

15.04.2014

Atbilstoši līgumsaistībām, būvdarbi Jelgavā sākti trīs dienu laikā pēc būvatļaujas spēkā stāšanās. Projekts paredz, ka darbi tiks organziēti trīs etapos. Apriļa vidū tie sākti Zemgales prospektā un Sporta ielā, ieskaitot apbraucamos ceļus – Zirgu un Stacijas ielas posmus no Pasta līdz O.Kalpaka ielai. 2.etapā būvdarbi  aptvers Pasta ielu, bet 3. etapā – Stacijas ielu.

Satiksmes dalībnieku ievērībai! Sākot no 15.aprīļa, Zemgales prospekts satiksmei tiks slēgts pilnībā un būs spēkā pagaidu satiksmes shēma.

Autobraucējiem Jelgavā būvdarbu zonā šovasar jārēkinās ar izmaiņām satiksmes organizācijā. Satiksme daļēji būs iespējama tikai Jāņa un Palīdzības ielā, pārējo ielu posmu būs slēgti pilnībā, jo rekonstrukcijai paredzētās inženierkomunikācijas izvietotas visā ielu platumā.

Pirmā etapa būvdarbi, saskaņā ar projektu, paredz koku izzāģēšanu, vecā asfalta segas demontāžu gan ielas braucamajā daļā, gan trotuāros, inženierkomunikāciju un ielu segumu izbūvi.

Paredzēts, ka kopumā 2014.gada būvdarbu sezonā tiks paveikta būvniecības un rekonstrukcijas darbu apjomīgākā daļa – inženierkomunikāciju un ielu apakškārtu izbūve, nākamajā gadā – virskārtu asfaltēšana un labiekārtošana.

CBF SIA “Binders” aprīļa sākumā noslēdza līgumu ar jelgavas pilsētas domi par Satiksmes termināla apkalpošanai nepieciešamās ielu infrastruktūras izbūvi Jelgavā. Atbilstoši līgumsaistībām, būvdarbiem jābūt pabeigtiem līdz 2015.gada jūnija beigām.