Logo hamburger
Par mumsarrow
Darbības jomasarrow
Aktualitātes
Projekti
Galerijas
Kontakti
icon
En Lv
img

“Binders” saņem ceļu būvniecības Gada balvu

14.05.2018

Būvnieki tika apbalvoti trīs būvdarbu kategorijās:  par labāko tilta būvniecību, ceļa pārbūvi un ceļa seguma atjaunošanu. Balvas tika pasniegtas arī par mūža ieguldījumu nozarē, bet autobraucēju balvas uzvarētājs tika noskaidrots autobraucēju balsojumā.

Autoceļu pārbūves darbu grupā VAS “Latvijas Valsts ceļi”  Gada balvu saņēma CBF SIA “Binders” par autoceļa A 13 Krievijas robeža (Grebņeva) – Rēzekne – Daugavpils – Lietuvas robeža (Medumi)  segas pārbūvi posmā no 144,7. līdz 156,4. km.

Arī otrā vieta šajā kategorijā “Binders”  par  autoceļa  A 3 Inčukalns – Valmiera – Igaunijas robeža (Valka) pārbūvēto posmu no 26,90. līdz 32,14. km pirms Straupes.

VAS “Latvijas Valsts ceļi” informē, ka būvobjektu vērtēšana notika trīs kārtās: pirmajā kārtā katrā no nominācijām tika atlasīti būvobjekti, kas atbilda nolikuma prasībām, otrajā notika atlase atbilstoši būvinženieru kvalitātes novērtējuma ziņojumam, bet trešajā kārtā ekspertu komisija būvobjektus novērtēja dabā.

Ekspertu komisijas  sastāvā strādāja pārstāvji no Rīgas Tehniskās universitātes, Lietuvas ceļu administrācijas, Transportbūvju inženieru asociācijas, VAS “Latvijas Valsts ceļi’.