Logo hamburger
Par mumsarrow
Darbības jomasarrow
Aktualitātes
Projekti
Galerijas
Kontakti
icon
En Lv
img

“Binders” šovasar īsteno projektus arī Kurzemē

20.08.2019

Noslēgumam tuvojas projekta īstenošana, ko uzņēmums sāka pērn aprīlī – autoceļa P111 Ventspils (Leči) – Grobiņa pārbūve 20 km garā posmā no Labraga līdz Mežainei jeb no 43,20. līdz 63,00 km.

Posma pārbūves projekts paredzēja asfalta segas pārbūvi, vietām mainot arī ceļa drenējošo kārtu. Izbūvēts jauns šķembu pamats, kam virsū ieklātas divas jaunās asfalta kārtas. Projekts paredzēja arī divu tiltu rekonstrukciju – pār Kārpu un Saku. Tiem ieklāta jauna hidroizolācija un atjaunots brauktuves segums.

Būvdarbu apjomā ietilpa arī ceļa ūdens novades sistēmas sakārtošana, caurteku remonts. Ceļa posmā atjaunotas sabiedriskā transporta platformas.

Vairāk foto ŠEIT

Savukārt jūlijā “Binders” sācis būvdarbus uz autoceļa P108 Ventspils-Kuldīga-Saldus  20 km garā posmā no Ventspils līdz pagriezienam uz Zirām jeb no 3,93. km līdz 24,26. km.  Būvdarbu zonā ieviesti ātruma ierobežojumi un vairāki ar luksoforu regulējami posmi.

Projekta īstenošanas gaitā paredzēts pilnībā nomainīt ceļa segas pamata slāņus, vietām tos arī pastiprinot. Segumu veidos divas kārtas asfalta. Posmam uzlabos ūdens novades sistēmu un atjaunos sabiedriskā transporta pieturvietas.

Līguma izpildes termiņš ir 2020.gada oktobris.