Logo hamburger
Par mumsarrow
Darbības jomasarrow
Aktualitātes
Projekti
Galerijas
Kontakti
icon
En Lv
img

“Binders” turpina ceļa rekonstrukcijas darbus Lietuvā

14.08.2020

Rekonstrukcijai paredzētajos ceļa posmos noslēgumam tuvojas vājstrāvas tīklu un meliorācijas tīklu izbūves darbi, pilnā apjomā izbūvētas ceļu šķērsojošās metāla caurtekas. Noslēguma stadijā ir arī ceļa posmā esošā tilta atjaunošana. Ir uzsākta un turpinās salizturīgā slāņa un šķembu pamata būvniecība.

“Šobrīd lielākajā daļā objekta veicam ierakuma un uzbēruma izbūvi, kā arī grāvju rakšanu, kam seko ceļa konstrukcijas izbūve. Darbu apjoms ir liels, tāpēc strādājam intensīvi, lai jau šogad pagūtu noasfaltēt lielāko rekonstrukcijai paredzētā posma daļu. Asfalta ieklāšanu plānojam veikt oktobrī,” stāsta SIA “Binders” projekta vadītājs Aigars Asarītis.

 Netālu no Palangas esošais reģionālās nozīmes ceļš Kūlupėnai-Darbėnai pārbūves gaitā tiks pilnībā rekonstruēts, veicot pilnu ceļa segas konstrukcijas izbūvi, ietverot atsevišķu vietu atkūdrošanu un asfalta segas ieklāšanu visā rekonstrukcijai paredzētajā posmā.

Projekta pasūtītājs ir Lietuvas Autoceļu direkcija. Līgumcena – 5,1 miljons eiro. Būvniecības uzsākšana tika plānota šā gada marta vidū, taču ar Covid-19 saistīto ierobežojumu dēļ, darbu process sākās maija nogalē. Plānots, ka būvdarbu apjoms tiks pabeigts nākamajā gadā.