Logo hamburger
Par mumsarrow
Darbības jomasarrow
Aktualitātes
Projekti
Galerijas
Kontakti
icon
En Lv
img

“Binders” uzsācis seguma maiņu Oskara Kalpaka bulvāra posmā

24.05.2018

Uzņēmuma “Binders” līgumsaistības ar Rīgas domes Satiksmes departamentu paredz asfalta seguma maiņu  – tiks nofrēzēts esošais segums un divās kārtās ieklāts jauns asfalts.  Tiks mainīts arī ietves segums un atsevišķās vietās veikti apzaļumošanas darbi. Remontdarbiem jābūt pabeigtiem šā gada augustā.

Būvdarbi notiks, neslēdzot posmu autotransporta satiksmei. Tās organizācija remontdarbu laikā var mainīties, ņemot vērā izpildāmo darbu veidus un lokalizāciju.

Remontdarbi uzsākti brauktuves Esplanādes pusē. Satiksmei paredzētas divas joslas, no kurām viena būs kopēja ar sabiedrisko transportu. Šāda satiksmes organizācija būs spēkā no pulksten. 06:00 līdz 16:00, bet no pulksten 16:00 līdz 22:00 satiksme šajā posmā tiks organizēta kā ierasts, nodrošinot divas joslas autotransportam un vienu atsevišķu joslu – sabiedriskajam transportam.

Periodā, kad remontdarbi notiks bulvāra pretējā pusē, transporta līdzekļiem būs viena izmantojama josla, sabiedriskajam transportam – atsevišķa josla.

Lūdzam ņemt vērā remontdarbu zonā šobrīd noteiktās satiksmes organizācijas norādes. Atvainojamies par sagādātajām neērtībām!