Logo hamburger
Par mumsarrow
Darbības jomasarrow
Aktualitātes
Projekti
Galerijas
Kontakti
icon
En Lv
img

Būvdarbu sezonas aktuālā informācija augustā

20.08.2018

Turpinās 2018.gada ceļu būvdarbu sezona. Noslēgusies vai tuvu finišam ir vairāku projektu īstenošana, kas aizsākās iepriekšējā gadā, bet turpinājās pēc tehnoloģiskā pārtraukuma ziemā. Līdztekus tiem būvdarbi notiek arī šogad noslēgto līgumsaistību izpildes ietvaros visos Latvijas reģionos. Darba pietiek, un izpildes grafiki ir saspringti.  Tomēr uzņēmums  atrod laiku un iespējas testēt jaunus mehānismus, iekārtas un pat inovatīvas kompleksas sistēmas.

Autoceļa P62 pārbūves ietvaros augustā tika izmēģināta asfalta ieklāšanas procesa kontroles sistēma WITOS, kas ļauj uzraudzīt  asfalta ieklāšanas parametrus  un tā rezultātu, ietverot gan asfalta loģistiku līdz objektam, ieklāšanas ātrumu, ieklātā serguma temperatūru un citus datus, no kuriem atkarīga darba kvalitāte.

Stopiņu novadā noslēgusies vietējās nozīmes ceļa Lielkājas-Kalves un ceļa posma C21-Grīvas pārbūve.  Šajā projektā īstenots interesants projekta risinājums – starp brauktuvi un ietvi izveidots drenāžas kanāls ūdens novadei. Stopiņu novadā turpinās arī Dambja un Dauguļupes ielas pārbūve.

Augustā Rīgā  pabeigta Kalpaka bulvāra seguma maiņa posmā no Brīvības bulvāra līdz Kr.Valdemāra ielai. Darbs galvaspilsētā allaž ir izaicinājumiem pārpilns ar sarežģītu darba organizāciju. Apjomīgākie būvdarbi – vecā seguma frēzēšana un jaunā seguma ieklāšana,-īstenota naktīs.

Vairāk informācijas par šiem tematiem piedāvājam video.