Logo hamburger
Par mumsarrow
Darbības jomasarrow
Aktualitātes
Projekti
Galerijas
Kontakti
icon
En Lv
img

CBF SIA “Binders” – Rīgas Tehniskās universitātes “Karjeras dienā”

08.03.2024

Katru gadu martā pošamies uz Starptautisko izstāžu centru Ķīpsalā, kur RTU rīkotās “Karjeras dienas” ietvaros cenšamies atbildēt uz jautājumu: ar ko sākt, lai veidotu karjeru uzņēmumā “Binders”?

Arī šogad mūsu stendā lielākoties iegriezās jaunieši, kuri Rīgas Tehniskajā universitātē studē dažādas specialitātes un šobrīd izvēlas virzienus, konkrētas nozares, kur iegūtās zināšanas “ieguldīt” visizdevīgāk.  Priecājāmies satikt jauniešus, kuri meklējuši ceļu tieši uz mūsu uzņēmumu, tikpat liels gandarījums bija satikt studentus, kuri ir ceļā uz savu izvēli.

Starp citu, daudzi no kolēģiem, kuri  šogad uzņēmuma stendā komunicēja ar jauniešiem, paši ceļu uz kompāniju “Binders” savulaik atraduši, izmantojot RTU “Karjeras dienas” iespējas vai citus savstarpējās tuvināšanās  formātus starp topošajiem ceļu būvniecības speciālistiem un izvēlētās specialitātes profesionāļiem. Tieši tāpēc nelaižam garām nevienu iespēju tikties aci pret aci un atbildēt uz jautājumiem, kas svarīgi jauniešiem.

Mūsu kolēģa Anda, vēl būdama studente, pirms desmit  gadiem apmeklēja RTU “Karjeras dienu”, iegriezās “Binders” stendā un atstāja par sevi informāciju. Šodien CBF SIA “Binders” korporatīvās ilgtspējas speciāliste Anda Projuma virza un attīsta uzņēmuma sekmīgai pastāvēšanai būtiskus procesus vienā no lielākajām nozares kompānijām.

Viņa ir viena no atbildēm uz jautājumu: vai pastāv karjeras iespējas uzņēmumā “Binders”?  Viss iespējams, ja ir mērķis un pareizais ceļš, pa kuru virzīties uz to!