Logo hamburger
Par mumsarrow
Darbības jomasarrow
Aktualitātes
Projekti
Galerijas
Kontakti
icon
En Lv
img

CBF SIA “Binders” – RTU Karjeras dienā 2020!

09.03.2020

“Pielaiko sev uzņēmumu “Binders”! Tev derēs!”- ar šādu moto ceļu būves kompānija jau vairākus gadus piedalās RTU pasākumā Ķīpsalā, jo tā ir lieliska iespēja komunicēt  ar studentiem, arī skolu un tehnikumu audzēkņiem, lai veidotu savstarpējos kontaktus, kas ir abpusēji noderīgi gan uzņēmumam, gan jauniešiem.

RTU Karjeras dienā CBF SIA “Binders” otro gadu pēc kārtas piedalījās arī ar ārtelpu ekspozīciju, izmantojot iespēju jauniešiem praktiskajās sesijās demonstrēt daļu no jaunākajām tehnoloģijām, kas stabili ienāk ceļu būvniecības ikdienā – dronu izmantošanu ģeodēzijas mērījumos, 3D tehnoloģiju pielietošanu būvniecības mehānismos u.c.

Arī šogad ceļu būves firma SIA “Binders” aicina tehnikuma audzēkņus un augstskolu studentus izmantot prakses iespējas. Ir dažādi savstarpēji izdevīgi varianti atbilstoši jauniešu interesēm un uzņēmuma vajadzībām.

Sadarbības formas var būt dažādas: apmaksātas prakses iespējas uzņēmuma struktūrvienībās, darba vidē balstīta prakse, studentu piesaiste ar abpusēji izdevīgiem noteikumiem, radot iespēju jauniešiem veiksmīgi apvienot studijas ar praktisko iemaņu uzkrāšanu u.c.

Ieinteresētos jauniešus aicinām sazināties ar mums, lai kopīgi atrastu izdevīgāko risinājumu!

E-pasts: personals@binders.lv 

Tālrunis: 26 156 775