Logo hamburger
Par mumsarrow
Darbības jomasarrow
Aktualitātes
Projekti
Galerijas
Kontakti
icon
En Lv
img

Ceļu būves firma SIA “Binders” investējusi tehniskā parka atjaunošanā

06.07.2021

Ceļu būves firmai SIA “Binders” šajā būvdarbu sezonā nozīmīgs tehniskā parka papildinājums ar  jaunu, mūsdienīgu ceļu būvniecības tehniku.

Uzņēmums investējis septiņu  mehānismu iegādē. Būvtehnikas klāstu papildinās divi jauni pilna pagrieziena kāpurķēžu ekskavatori, četri pilna pagrieziena riteņa ekskavatori un buldozers.

Maijā “Binders”  Mehanizācijas departamenta bāzē Saulkrastos un Raganā sagaidīti pirmie pilna pagrieziena kāpurķēžu ekskavatori. Iegādātajos modeļos apkopots labākais, ko ekskavatoru ražotāji tehniskajos, vides aizsardzības, drošības un vadības komforta parametros šobrīd spēj piedāvāt.

Ļoti būtiski, ka šo ekskavatoru dzinēju izmešu pozīcija šobrīd ir videi visdraudzīgākā, tā atbilst augstākajām vides aizsardzības standartu prasībām – dzinēja izmešu pozīcija atbilst  STAGE V standartam.

Jūnijā uzņēmumam tika piegādāti arī pirmie divi pilna pagrieziena riteņa ekskavatori, kas jūlijā mēroja ceļu uz savu pirmo objektu Berģos, kur uzņēmums īsteno ūdensvada un kanalizācijas tīklu paplašināšanas darbus.  Rakšanas darbi ļoti ielos apjomos, un jaunie ekskavatori lieti noder!


Attēlos: jaunā ekskavatora pirmā darba diena Berģos šā gada 6. jūlijā.

Uzņēmums jaunās tehnikas vienības mobilizēs arī “Rail Baltica” lidostas mezgla izbūves darbos, kā arī citos aktuālajos būvniecības objektos.

Septembrī sagaidāms arī jaunais buldozers.