Logo hamburger
Par mumsarrow
Darbības jomasarrow
Aktualitātes
Projekti
Galerijas
Kontakti
icon
En Lv
img

Ceļu nozares konferencē – par aktuālo satiksmes drošības un ceļu būvdarbu kvalitātes jomā

20.04.2024

2024. gada ceļu būvdarbu sezona ir sākusies. Atgriežamies objektos, kur ziemā bija tehnoloģiskais pārtraukums, pakāpeniski uzsākam arī jaunu projektu īstenošanu. Taču īsu brīdi pirms intensīvākā darbu cēliena sākuma ceļinieki pavasarī vēl pagūst satikties ikgadējā ceļinieku konferencē, ko organizē VSIA “Latvijas Valsts ceļi”.

Šogad ceļu nozares profesionāļi, sabiedrības pārstāvji 18.,19. aprīlī  diskutēja un izdarīja secinājumus par aktuālāko satiksmes drošības un ceļu būvdarbu kvalitātes jomā. Būtiski, ka diskusijai varēja sekot  līdzi un iesaistīties ikviens, jo tā bija pieejama tiešsaistē vairākās interneta platformās.

Mums īpašs gandarījums par to, ka diskusijā “Ceļu būvdarbi: cenas atbilstība kvalitātei” būvnieka viedokli pārstāvēja mūsu kolēģis – ceļu būves firmas SIA “Binders” Ceļu būvmateriālu testēšanas laboratorijas vadītājs Edvards Pavlovskis.

Īss ieskats par konferences secinājumiem, arī ar mūsu kolēģa viedokli, rodams LTV Ziņu dienesta sižetā.

https://www.lsm.lv/raksts/zinas/latvija/19.04.2024-celu-nozares-konference-nepietiekamais-finansejums-atspogulojas-celu-kvalitate.a551094/

Abas konferences dienas ierakstā var skatīt VSIA “Latvijas Valsts ceļi”  Youtube platformā https://www.youtube.com/@latvijasvalstsceli8640