Logo hamburger
Par mumsarrow
Darbības jomasarrow
Aktualitātes
Projekti
Galerijas
Kontakti
icon
En Lv
img

Daugavpils būvniecības tehnikuma audzēkņi iepazinās ar ceļu būvniecības procesu

15.05.2019

14.maijā ceļu būves firmas SIA ‘Binders” speciālisti viesojās Daugavpils būvniecības tehnikumā, lai iepazīstinātu 1., 2., 3. kursa audzēkņus ar uzņēmumu un būvniecības procesa praktisko organizāciju. Sniedzām ieskatu ceļu būves uzņēmuma ikdienā un devām iespēja mazliet vairāk iepazīties ar atsevišķām darba pozīcijām. Par teorijas apguvi ikdienā rūpējas tehnikuma mācibspēki, tāpēc binderieši centās vairāk praktiski rādīt procesus un tajā izmantotās tehnoloģijas. Tas iespējams, pateicoties faktam , ka “Binders”  Daugavpilī un visā Latgales reģionā īsteno vairākus apjomīgus, interesantus infrastruktūras izbūves projektus. Līdz ar to varējām ne vien paši ciemoties tehnikumā, bet vairākus audzēkņus uzņemt savās Daugavpilī dislocētajās struktūrvienībās  un šobrīd aktuālajos objektos.

Uzņēmums “Binders” ļoti lielu uzmanību  pievērš sadarbības attīstīšanai ar tehnikumiem visā Latvijā, kuros sagatavo nākamos ceļu būvniecības specialitāšu pārstāvjus. Esam patiesi atvērti jauniešu interesei un vēlmei izmēģināt savu piemērotību un spējas ceļu būvniecībā, nodrošinot jauniešus ar prakses iespējām vasaras mēnešos un  labprāt izvēršot arī sadarbību ilgtermiņā.

Daugavpils tehnikuma audzēkņiem bija iespēja uzzināt un redzēt,  kā un kādam mērķim ģeodēzijas procesā ceļinieki izmanto dronus. Daugavpils Asfaltbetona rūpnīcā jaunieši apskatīja ražošanas procesa galvenos etapus un tehnoloģijas, kā arī redzēja, cik skrupulozi un ar kādām metodēm būvnieki savā izejmateriālu testēšanas laboratorijā pārbauda gan asfaltbetona ražošanas materiālus, gan jau ieklātā seguma kvalitatīvās īpašības. Audzēkņiem bija iespēja skatīt, kā notiek asfaltēšanas process šobrīd vienā no apjomīgākajiem būvobjektiem Daugavpilī – Smiltenes ielas divlīmeņu pārvada un pievadu būvniecības procesa ietvaros. Ar ko atšķiras darbu organizācija, izpilde un izmantotās tehnoloģijas, jaunieši varēja vērot Daugavpils apvedceļa Kalkūni-Tilti posmā, kur “Binders” uzsācis segas pastiprināšanu.

Interesentus par prakses iespējām aicinām zvanīt pa tālruni 27803137 vai rakstīt e-pastu: personals@binders.lv   Radīsim piemērotāko risinājumu!