Logo hamburger
Par mumsarrow
Darbības jomasarrow
Aktualitātes
Projekti
Galerijas
Kontakti
icon
En Lv
img

Lūdzam atsaukties objektā notikušās zādzības aculieciniekus!

05.06.2014

Laika periodā no 2.jūnija pulksten 16:00 līdz 3. jūnija pulksten 5:30 nozagti 56  vadstatņi (att.), kas bija izvietoti asfalta segas nomaiņai paredzētajā Tallinas šosejas posmā no Gaujas tilta virzienā uz Ainažiem. Lai nozagtu šāda apjoma priekšmetus vairumā, nepieciešama zināma piepūle, laiks un nodrošinājums ar smago  transportu. Viens vadstatnis sver ap 25 kg, tas izgatavots no plastmasas un plastikāta.

Nozagtie vadstatņi tika iegādāti  iepriekšējā darba dienā, tie bija jauni, tīri, bez bojājumiem. Diemžēl nebijām paguvuši tos nomarķēt, jo uzreiz pēc iegādes nogādājām tos objektā.

Zādzības dēļ plānotie darbi netika izjaukti. 3. jūnija rītā uzņēmums “Binders” sāka frēzēt veco asfalta segumu uz Tallinas šosejas, kur posmā no Gaujas tilta līdz atpūtas kompleksam “Medzābaki” līdz jūlija beigām turpināsies darbi, lai nomainītu ceļa asfalta segumu.

Ceļu būves objektos nereti jākonstatē metāla izstrādājumu vai degvielas zādzības, taču vadstatņi savas specifiskās pielietojamības dēļ, līdz šim no objektiem nebija zuduši un kur nu vēl tādos apmēros! Ceļu būvniekiem nav arī versiju, kur un kādiem nolūkiem šos priekšmetus vēl varētu izmantot.

Pieļaujam, ka šādām  aizdomīgi  zaglīgām darbībām uz ceļa varētu būt aculiecinieki, tāpēc ceram uz cilvēku atsaucību. Pratīsim pateikt PALDIES par jebkuru noderīgu informāciju.

Lūgums zvanīt pa tālruni 67810579 vai izmantot e-pastu:binders@binders.lv