Logo hamburger
Par mumsarrow
Darbības jomasarrow
Aktualitātes
Projekti
Galerijas
Kontakti
icon
En Lv
img

Paplašinot darbības jomas, “Binders” pērn kāpinājis apgrozījumu

12.02.2013

Provizoriskās aplēses liecina, ka ceļu būves uzņēmums SIA „Binders” 2012. gadā strādājis ar aptuveni 54,5 miljonu LVL lielu apgrozījumu, kas ir par 37,4 % lielāks nekā 2011.gadā.

Apgrozījuma pieaugumu veicinājis fakts, ka uzņēmums, līdztekus savai pamatdarbībai – ceļu būvei un rekonstrukcijai, – palielinājis darba apjomu specifisku infrastruktūras objektu un inženierkomunikāciju izbūvē. Uzņēmums pēdējos gados nostiprinājis savu konkurētspēju dzelzceļa un tramvaja sliežu ierīkošanā, ūdens un kanalizācijas tīklu izbūvē, kā arī lidlauku infrastruktūras izveidē.

2012.gadā ekspluatācijā nodota rekonstruētā Zirņu-Ganību iela Liepājā un izbūvētais pieslēgums Zemnieku ielai. Rīgā pabeigta Akadēmiķa M.Keldiša ielas posma rekonstrukcija, Ogrē -Tīnūžu un Brīvības ielas rekonstrukcija.

No iepriekš uzsāktajiem projektiem šogad turpināsies un tiks pabeigta autoceļa A3 Inčukalns-Valmiera-Igaunijas robeža (Valka)  posma segas rekonstrukcija,  autoceļa E22 posma Tīnūži-Koknese posma rekonstrukcija, sliežu ceļa Skrīveri-Krustpils būvniecība. Turpināsies arī vairāki iesāktie ūdensapgādes un kanalizācijas tīklu rekonstrukcijas projekti.

Vairāku apjomīgu objektu izbūve turpināsies Daugavpilī – tranzīta ielas A13 rekonstrukcija, Daugavpils pilsētas tramvaju līniju un apakšstacijas renovācija, Daugavpils autotransporta rajonā esošo ielu rekonstrukcija.

Lai nodrošinātu Daugavpilī esošos objektus ar kvalitatīvu ceļu segas materiālu, pērn pilsētā uzstādīta „Binders” asfaltbetona ražotne.

CBF SIA „Binders” rīkotājdirektors Aigars Sēja: „Lai arī pagājušajā gadā sasniegtais apgrozījums ir līdz šim lielākais uzņēmuma vēsturē, apzināmies, ka to nebūtu iespējams sasniegt tikai ar ceļu būves un rekonstrukcijas projektiem. Iepriekšējos gados veiktās iestrādes, lai veicinātu „Binders” konkurētspēju  arī specifisku infrastruktūras projektu realizācijā, ir bijušas pareizas, un šo virzību saskatām kā vienu no iespējām, kā  turpmākajos gados noturēt darbu apjomu vismaz līdzšinējā līmenī”.

Ceļu būves firmai SIA „Binders” 2013.gads būs jubilejas darba sezona, jo aprit 20 gadu, kopš kompānijas dibināšanas.