Logo hamburger
Par mumsarrow
Darbības jomasarrow
Aktualitātes
Projekti
Galerijas
Kontakti
icon
En Lv
img

Pie mums ir prakses un darba iespējas jauniešiem!

05.05.2022

Ceļu būves firma SIA “Binders” šovasar jauniešiem piedāvā prakses un dažāda darba iespējas. Ir arī četras vakances skolēniem.

Iesaistāmies arī valsts līdzfinansētā projektā par skolēnu nodarbinātību vasarā.  Piedāvājam darbu četriem skolēniem  Rail Baltica lidostas infrastruktūras būvniecības objektā.  Vairāk par vakancēm uzzināsit, zvanot uzņēmuma personālvadības daļai pa tālruni 27803137. Detalizētāka infomācija par projektu atrodama Nodarbinātības valsts aģentūras mājaslapā www.nva.gov.lv/lv

Plašas iespējas uzņēmums piedāvā arī  speciālo tehnikumu audzēkņiem un augstskolu studentiem, kuri jau šobrīd apgūst infrastruktūras būvniecības zinības.  Uzņēmumu “Binders”  par prakses vai darba vietu katru gadu izvēlas ap 40 tehnikumu audzēkņu un RTU inženierzinību studentu.  Esam ieinteresēti katram jaunietim rast labāko, tieši vina interesēm un apstākļiem piemērotāko risinājumu.

Pagājušajā gadā mūsu uzņēmumā praksē bija sešpadsmit Daugavpils Būvniecības tehnikuma audzēkņi, desmit jaunieši no Smiltenes tehnikuma un viens no Saldus tehnikuma. Darba iespējas ceļu būvniecības  uzņēmumā ”Binders” pērn izmantoja arī  desmit Rīgas Tehniskās universitātes inženierzinību studenti.

2.maijā “Binders” saņēma Latvijas Darba devēju konfederācijas pateicību par sadarbību un ieinetresētību prakses un darba vietu radīšanā jauniešiem.

Līdz sadarbībai ar mums – tikai viens tālruņa zvans 27803137!