Logo hamburger
Par mumsarrow
Darbības jomasarrow
Aktualitātes
Projekti
Galerijas
Kontakti
icon
En Lv
img

Pielaiko sev uzņēmumu “Binders”!

22.02.2018

Ceļu būves firmai SIA “Binders” ir ilggadīga pieredze dažādu sadarbības formu attīstīšanai ar topošajiem ceļu būvniecības nozares speciālistiem. Šobrīd kompānijā strādā vairāki perspektīvi jaunie speciālisti ar veiksmīgu profesionālās karjeras attīstību, jo pratuši izmantot tās priekšrocības un iespējas, ko “Binders” piedāvā gan tehnikumu audzēkņiem, gan studentiem.

Sadarbības formas ir dažādas: apmaksātas prakses iespējas uzņēmuma struktūrvienībās, darba vidē balstīta prakse, studentu piesaiste ar abpusēji izdevīgiem noteikumiem, radot iespēju jaunietim veiksmīgi apvienot studijas ar praktisko iemaņu uzkrāšanu u.c.

Piemēram, pagājušajā gadā sadarbībā ar RTU Attīstības fondu dažādās ceļu būvniecības procesa specialitātēs  “Binders” pērn nodarbināja 23 praktikantus no dažādām izglītības iestādēm Latvijā. Jaunieši guva praktiskā darba pieredzi ne tikai ceļu būves objektos, bet arī citās būvniecībai piederīgās jomās, piemēram, ģeodēzijas darbos un ceļu būvniecības materiālu testēšanas procesā. Topošo speciālistu iesaiste reālā ikdienas darbā ir abpusēji izdevīga. Audzēkņiem ir iespēja praktiski pārbaudīt savas zināšanas, profesionālās iemaņas, piemērotību izvēlētajai specialitātei, iespējams, gūstot jaunu papildu motivāciju turpmākam izglītības procesam.

Savukārt mēs ceram, ka jaunieši būs pratuši saskatīt iemeslus, bet mēs –  parādīt ieguvumus, lai uzņēmumu izvēlētos ilgtermiņa profesionālās karjeras veidošanai.

PIELAIKO SEV UZŅĒMUMU “BINDERS’!

Ieinteresētos jauniešu aicinām sazināties ar mums, lai kopīgi atrastu izdevīgāko risinājumu.