Logo hamburger
Par mumsarrow
Darbības jomasarrow
Aktualitātes
Projekti
Galerijas
Kontakti
icon
En Lv
img

Satiksmes organizācija svētku dienās uzņēmuma būvobjektos uz autoceļa A1 un A3

18.06.2014

Uz valsts galvenā autoceļa A1 Rīga-Baltezers-Igaunijas robeža ( Ainaži) „Binders” turpina asfalta seguma atjaunošanu posmā no 12,866.km līdz 21,030. km jeb no tilta pār Gauju Carnikavā līdz atpūtas kompleksam „Medzābaki”. Jūnijā sākta šā posma vecā asfalta seguma frēzēšana un jaunā seguma ieklāšana, taču gaidāmajās svētku brīvdienās remontdarbi šajā posmā nenotiks. Tie atsāksies uzreiz pēc Jāņiem.

Vēršam autovadītāju uzmanību uz faktu, ka iepriekšminētajā posmā ieklātais jaunais SMA asfaltbetona segums gan parastos apstākļos, gan jo vairāk – lietū, pirmās nedēļas pēc ieklāšanas var būt slidens. Tāpēc remontdarbu zonā arī svētku dienās saglabāsies ātruma ierobežojums 70km/h. „Binders” aicina autobraucējus pievērst pastiprinātu uzmanību ceļa seguma stāvoklim.

Turpinās arī maija nogalē uzsāktā autoceļa A3 Inčukalns-Valmiera-Igaunijas robeža ( Valka) asfaltbetona segas rekonstrukcija 12 km garā posmā no Valmieras virzienā uz Rīgu jeb autoceļa posmā no 48,5. līdz 60,2. km.

Šobrīd remontdarbu zonā satiksme ceļa abos virzienos tiek regulēta ar luksoforiem, kuru skaitu uzņēmums svētku dienās centīsies samazināt līdz minimumam, taču pavisam bez tiem iztikt nebūs iespējams. Atkarībā no laika apstākļiem, svētku dienās izvietoto luksoforu skaits šajā posmā varētu būt ne vairāk par četriem.

Kaut ceļa rekonstrukcijas darbi svētku dienās šajā teritorijā nenotiks, remontdarbu zona ar iesāktiem darbiem uz ceļa saglabājas, kas neļauj vērt vaļā posmu satiksmei bez autotransporta plūsmas regulējuma.

Visā rekonstrukcijai paredzētajā posmā saglabāsies ātruma ierobežojums 70 km/h, darbu zonā – 50 km/h.

Uzņēmums atvainojas par sagādātajām neērtībām un aicina rēķināties ar papildu laiku, kas arī svētku dienās būs nepieciešams nokļūšanai Valmierā un no tās, izmantojot autoceļu A3.

Arī šā ceļa posma rekonstrukcija atsāksies uzreiz pēc Jāņiem. Tam pilnībā jābūt atjaunotam līdz 2014.gada novembra beigām.