Logo hamburger
Par mumsarrow
Darbības jomasarrow
Aktualitātes
Projekti
Galerijas
Kontakti
icon
En Lv
img

SIA “Binders” atjauno uzņēmuma būvtehnikas un mehānismu klāstu

27.01.2023

Pēdējo pāris gadu laikā ievērojamas investīcijas atvēlētas jaunas būvtehnikas iegādei, tādējādi atjaunojot un modernizējot uzņēmuma mehanizācijas parku.

Divu gadu laikā ( 2021.-2022.) ceļu būves firma SIA “Binders” papildinājusi  savu būvtehnikas  klāstu ar trim asfalta ieklājējiem, diviem  buldozeriem, četriem kāpurķēžu ekskavatoriem, deviņiem  riteņu ekskavatoriem, no kuriem trīs ir arī frontālie iekrāvēji. Iegādātajos modeļos apkopots labākais, ko būvtehnikas ražotāji šobrīd spēj piedāvāt  tehniskajos, vides aizsardzības, drošības un vadības komforta parametros.

Uzņēmuma rīcībā ir savi  ekskavatori, buldozeri, iekrāvēji, kravu  pārvadāšanas transports, asfaltēšanas tehnika, dažādi citi zemes darbiem, asfaltēšanai, atsevišķu tehnoloģiju izmantošanai nepieciešamie mehānismi un transporta vienības, kas prasa ne tikai rūpīgu regulāŗu apkopi, bet arī pakāpenisku atjaunošanu.

Būvtehnika un mehānismi būvsezonas laikā  tiek izmanti ļoti intensīvi. Darba kārtībā tos uztur uzņēmuma  Mehanizācijas departaments. Viss nepieciešamais tehnikas vienību remontiem un apkopēm  tiek nodrošināts uzņēmuma remontdarbnīcās Saulkrastos un Raganā. Tieši ziemā tur spraigākais remontdarbu cēliens visiem uzņēmuma mehāniķiem, auto elektronikas speciālistiem u.c.  Ziemā remontadrbos iesaistās arī daļa no transporta un būvtehnikas vadītājiem.

Uzņēmuma rīcībā ir arī plašs autotransporta parks. Ir aplēsts, ka 2022. gada laikā uzņēmuma vieglās automašīnas un busi kopumā nobraukuši vairāk nekā 6 miljonus km.