Logo hamburger
Par mumsarrow
Darbības jomasarrow
Aktualitātes
Projekti
Galerijas
Kontakti
icon
En Lv

Aktualitātes

Galvenā lapa / Aktualitātes / 2006

thumbnail
30.08.2006

Uzņēmumu “Binders” apmeklē studenti

13. jūnijā gandrīz 20 Rīgas Tehniskās universitātes 1. kursa studenti ieradās uzņēmumā "Binders", lai iepazītos ar ceļu būvētāju ikdienas darbiem un procesiem dažādās kompānijas struktūrvienībās. Mūsu mērķis bija parādīt topošajiem ceļu būvētājiem, kā praktiskajā darbībā izskatās procesi, par kuriem jauniešiem pagaidām ir tikai teorētiskas zināšanas.

thumbnail
12.06.2006

SIA “Binders” dubulto apgrozījumu un palielina peļņu

Provizoriskās aplēses liecina, ka uzņēmuma apgrozījums 2006. gadā bija vairāk nekā 32 milj. latu, bet peļņa sasniegusi 3,7 milj. latu. Finanšu rādītāju izaugsmi veicinājuši vairāki iemesli.

thumbnail
30.05.2006

Darbu uzsācis Saulkrastu apvedceļa būvniecības Informācijas centrs

29. jūnijā Saulkrastos darbu sācis pilsētas apvedceļa būvniecības Informācijas centrs, kas šajā sezonā būs pieejams līdz 1.septembrim. Ceļu būvētāji šādā veidā cer veicināt ciešāku komunikācju ar sabiedrību. VAS "Latvijas Valsts ceļi" cer, ka centrā noderīgu informāciju atradīs ne vien Saulkrastu iedzīvotāji, bet arī kūrortpilsētas viesi.

thumbnail
30.03.2006

“Binders” rekonstruē ielas Cēsīs

Koncentrējot būtiskus firmas materiāltehniskos un darbinieku resursus, kā arī rūpīgi plānojot un saskaņojot visu posmu darbību, SIA „Binders” vienas dienas laikā gandrīz pilnībā nomaina Piebalgas ielas virskārtu Cēsīs.

thumbnail
22.03.2006

“Ceļinieku pamatkapitāls”- arī binderieši

AS "Latvijas Valsts ceļi" otrais izdevums "Ceļinieku pamatkapitāls" ir papildināts ar astoņu Saulkrastu puses ceļu būvētāju dzīves un darba biogrāfijām.